dimarts, 22 de setembre del 2009

Foto modificada



Aquesta foto le modificat amb dos eines: la primera a sigut distorsionar-la amb l´ eina "pixelizar" i també i eh afegit una llum amb l´eina "supernova".
La imatge té 175 x 207 pixels i 5,72 Kb.

dilluns, 21 de setembre del 2009

l´ ús de les noves tecnologies

Abans de començar a explicar la meva relació amb les noves tecnologies m´agradaria presentar-me. Em dic Natàlia, tinc 19 anys i sóc d´un poblet anomenat El Bruc.

El meu primer contacte amb les noves teconologies va ser als 6 o 7 anys quan els meus pares ens van comprar el primer ordinador a mi i al meu germà. Tot seguit a l´escola, van crear una aula d´informàtica, l´obertura d´aquest aula va porta una gran il·lusió a tots els nens de l´escola, ja que fins al moment no n´hi havia hagut cap. I poc a poc i amb el pas dels anys vaig començar a fer més ús de noves tecnologies com per exemple: el mòbli, Internet, mp3 ...

Actualment, utilitzo diàriament moltes d´aquestes noves tecnologies. sóc usuària diària d´Internet, tinc molta habilitat amb el mòbli ( fins i tot vaig guanyar un premi a la festa major del meu poble, enviant el sms més ràpid ), i m´agrada molt veure i escoltar videoclips a l´autobús de camí a Barcelona.

Haig de dir que no tinc massa habilitat amb l´ordinador però se fer les coses bàsiques necessaries per poder utilitzar-lo.