dimarts, 10 de novembre del 2009

09 / 10 / 09

DESCRIPCIÓ
Avui la Lluïsa ens a explcat el calendari de l´assignatura amb els dies que tenim que fer entregues de treballs i les diferents activitats que realitzarem durant el semestre.
A continuació han vingut dos alumnes de segon i ens han explicat la funció dels delegats ja qe durant aquesta semana hem de fer la l´elecció de delegats de la classe.
Per acabar hem continuat amb la classe i em comensat a prendre apunts de l´explicació que ens a començat a fer la Lluïsa sobre les característiques de el bon llenguatge oral i escrit.

REFLEXIÓ
El fet de tenir tot el semestre planificat i organitzat fa que nosaltres també ens organitzem millor i crec que això fara que en el futur pròxim no ens atavalem tant.

La xarrada dels delegats ha anat bé per veure i tenir clar el que fan els delegats a la universitat en representació de tot el grup classe.

El temari que hem començat em sembla que ens anira molt bé per perfeccionar el nostre llenguatge oral i escrit, ja que com a professors que serem el llenguatge l´hem de tenir molt perfeccionat.

05 / 10 / 09

DESCRIPCIÓ
Avui a la classe hem estat llegint unes fotocopies que ens a repartit la professora Lluïsa Cirera. Aquestes fotocopies tractaven els textos descriptius.
Tot seguit hem fet grups de cinc i hem llegit i analitzat un text descriptiu ( cada grup un text diferent). Un cop realitzat l´analizi un portaveu del gruo a explicat les idees principals del seu text, posant-ho així en comú amb els altres companys i companyes.
Finalment per tancar la classe tots hem recollit les fotocopies de tots els textos per poder llegir-ho i repassar el que ens havien explicat els companys i companyes a l´aula.

REFLEXIÓ
Les cativitats en grup ens van molt bé perque amb la col·labració dels companys a l´hora de veure les idees principals del text veus coses que potser no t´havies plantejat o potser les havies passat per alt.
Crec que és molt profitos i enriquidor fer aquets treballs amb grup.

APROFUNDIMENT:
Poso un enllaç que parla sobre les tipologies textuals que ens pot anar molt bé a l´hora d´estudiar: http://atxes.files.wordpress.com/2008/11/tipologiestextuals.