dimarts, 22 de desembre del 2009

Seminari: Sessió 4 ( 21-10-2009 )

Descripció:

A la sessió d´avui hem finalitzat la explicació dels objectes personals. Vaig començar jo explicant la història dels meus aparells, a continuació l´Edu ens a explicat la història de la samarreta que ell a portat com a objecte personal, ja que té molt valor perquè li va regalar una amic el dia que academicament es separeven, la Irene a portat la lletra de una cançó que li van fer quan va fer els 18 anys, l´Aylen a explicat la història d´una creu que porta posada de la Verge de Lourdes i per acabar la Sara ens a portat un llibret de estada a l´empresa.

Després l´Albert i el Cristian han presentat l´actualutat educativa. La noticia de l´albert tractava sobre el treball dins l´aula del maltractament, i en Cristian a explicat una noticia que tractava sobre la jornada intensiva que es fa a algunes escoles. A continuació l´Anna ens a presentat la revista: Aula d’innovación educativa. Aquesta revista es va començar a publicar l’any 1992, i té una periodicitat mensual. El seu cost és de 7.90€. Anualment per a particulars té un cost de 88€, a institucions costa 120€ i als estudiants 44€. Els apartats que té aquesta revista són: l’editorialcomposta per articles d’opinió, un apartat que cada mes canvia i és la part més llarga, que en aquest cas tractava sobre educar i orientar en la vida activa. Els altres apartats són la reflexió sobre un argument analític, acció comunitària, Atillo, proposta didàctica i l’ humor.

Reflexió:

Aquesta sessió ens a servit per poder coneixens una mica millor entre nosaltres, per reflexionar sobre el que passa al món educatiu amb les noticies i per començar a
descobrir les revistes educatives, que ens podran fer molt ús en el futur.
Personalment la sessió d´avui m´ha agradat molt.

Aprofundiment:

Us penjo el enllaç de la revista que a presentat l´Anna en format digital:
aula de innovación educativa