dilluns, 12 d’octubre del 2009

Seminari: Sessió 3 ( 2-10-2009 )

Avui al seminari em començat l´activitat de l´objecte personal i també em repartit dates de presentacions d´activitats i em llegit i comentat un article sobre la poca disciplina per part de les families cap als fills.

Avui especialment em vull centrar en l´activitat de l´objecte personal. A sigut una activitat molt maca i emotiva, on podem conèixer més profundament a tots els nostres companys i companyes i on deixem flotar tota mena de sentiments. Crec que es una activitat que ens anira bé a tots no només per conèixer els demés sinó també per poder fer-nos conèixer i fer del grup de seminari una petita família.

Seminari: Sessió 2 ( 30-09-2009 )

Avui a la sessió de seminaria em fet el següent:

1r. Presentació i explicació del curs d´extenció universitaria d´anglés.
2n. Explicació de l´activitat: actualitat educativa, que consisteix en agafar una noticia rellevant de la semana que ens toqui i exposar-la a l´aula.
3r. Explicació i aclariment de dubtes de l´activitat de l´objecte personal, que consisteix en que cada alumne porta un objecte que sigui important per a ell, i explica el perque a l´aula.
4t. Impresions sobre Blanquerna, la facultat, el profesorat, etc. Cadascú a donat la seva opinio i valoració sobre aquest tema.
5é. Qüestionari personal per a l´entrevista. Hem respost al qüestionari que em de portar omplert el dia que tenim la entrevista personal amb la tutora.
6é. Per últim hem signat el paper d´assistencia.

Aquesta sessió de seminari personalment m´ha ajudat molt a reflexionar sobre els primers dies a la facultat i també a valorar les coses positives i a reafirmar el perque vaig escollir aquesta facultat.