dimarts, 10 de novembre del 2009

09 / 10 / 09

DESCRIPCIÓ
Avui la Lluïsa ens a explcat el calendari de l´assignatura amb els dies que tenim que fer entregues de treballs i les diferents activitats que realitzarem durant el semestre.
A continuació han vingut dos alumnes de segon i ens han explicat la funció dels delegats ja qe durant aquesta semana hem de fer la l´elecció de delegats de la classe.
Per acabar hem continuat amb la classe i em comensat a prendre apunts de l´explicació que ens a començat a fer la Lluïsa sobre les característiques de el bon llenguatge oral i escrit.

REFLEXIÓ
El fet de tenir tot el semestre planificat i organitzat fa que nosaltres també ens organitzem millor i crec que això fara que en el futur pròxim no ens atavalem tant.

La xarrada dels delegats ha anat bé per veure i tenir clar el que fan els delegats a la universitat en representació de tot el grup classe.

El temari que hem començat em sembla que ens anira molt bé per perfeccionar el nostre llenguatge oral i escrit, ja que com a professors que serem el llenguatge l´hem de tenir molt perfeccionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada